Sommer i Kristiansand

Mange tenker nok umiddelbart på Kaptein Sabeltann og Dyreparken når de hører “sommer i Kristiansand”, men den idylliske feriebyen har mye annet spennende å by på. Fra late dager på stranden til actionfylte turer i skogen, det er vel verdt å bruke litt tid i Kristiansand når du først skal til byen.

Skal dere til Dyreparken i år?
Da anbefales det å legge inn noen ekstra dager eller uker for å nyte alt det byen har å tilby. Her får du strandferie, skjærgården, badeland og shopping på ett og samme sted. Skinner solen og det er varmt i luften, er det bare å sette kursen mot bystranda. Her finner du dessuten spisesteder og lekeplass rett i nærheten av vannet. Eller hva med båtliv og fiske i skjærgården istedenfor? Du finner også et badeland i Dyreparken, samt Aquarama i sentrum, dersom du ønsker å bade i basseng istedenfor å få sand mellom tærne.Romantisk weekend i Kristiansand
Reiser du av gårde for en romantisk og avslappende helg med partneren din, kan Kristiansand by på kultur, gode restauranter, kunst, teater og konserter. Dere kan bruke lørdagen til shopping før dere nyter et godt måltid på for eksempel Fiskebrygga, før dere setter kursen til Kilden Teater og Konserthus. Følg med på kalender for å finne show, konsert eller teater som faller i smak. Deretter kan dere rusle rundt på byens mange barer. Har dere mer energi igjen på søndagen, kan dere nyte en kopp kaffe ved bystranda eller få en herlig spaopplevelse på Aquarama Spa.

Museer og aktiviteter for store og små
Ønsker du litt action, er det bare å sette kursen mot klatreparken Høyt & Lavt. Kristiansand kanonmuseum er også et spennende besøk for både voksne og barn, med spennende utstillinger og artige guidede turer. Odderøya museumshavn er aktuelt for deg som liker båtliv og morsomme aktiviteter til barna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *